FEMISAN B

Za vašu sigurnost u menopauzi

FemiSan B je prirodna formulacija namenjena otklanjanju tegoba u menopauzi. Odabrano lekovito bilje čini ovaj proizvod jedinstvenim, jer pored uklanjanja neugodnih problema menopauze, FemiSan B preventivno deluje protiv bolesti koje se često javljaju u menopauzi kao što su arterioskleroza, visok krvni pritisak i dijabetes.

FemiSan B kapi su potpuno prirodne, bez konzervansa i hormona. Uz pravilnu upotrebu, mogu se neograničeno dugo koristiti.

Najčešći simptomi koji se javljaju u periodu menopauze:

  • Valunzi
  • Preosetljivost nervnog sistema
  • Nervoza
  • Lupanje srca
  • Nesanica
  • Pojačano znojenje
  • Razdražljivost

SASTAV

Viscum album, Mellisae folium, Achillea millefolium herba, Calendulae flos, Valeriana officinalis radix.

DEJSTVO

FemiSan B je dijetetski proizvod na bazi pažljivo odabranog lekovitog bilja, bez dodatih veštačkih materija, boja i hormona. Koristi se kao dopuna ishrani na bazi mešavine biljnih sastojaka koja doprinosi očuvanju normalnog fiziološkog stanja žena u periodu menopauze.
Klimaks ili menopauza, normalna fiziološka pojava u životu svake žene, nosi sa sobom niz propratnih pojava koje su uglavnom neugodne. To je i doba u kojem je znatno veća učestalost šećerne bolesti, visokog krvnog pritiska, bolesti srca i krvnih sudova (arterioskleroza) i proređenja kostiju (osteoporoza). FemiSan B smanjuje preosetljivost nervnog sistema, valunge, nervozu, lupanje srca, nesanicu, pojačano znojenje i razdražljivost.

UPOTREBA

Piti tri puta dnevno pre jela po 20-30 FEMISAN B kapi u 2dl vode. Preporučuje se zavisno od stepena izrženosti tegoba menopauze, kontinuirano korišćenje FEMISAN B u trajanju od 4-6 nedelja. Nakon dvonedeljne pauze terapiju ponoviti.

NEŽELJENA DEJSTVA

Nisu poznata.

NAČIN ČUVANJA

Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svetlosti u orginalnom pakovanju.

PAKOVANJE

30 ml vodeno-etanolskog rastvora lekovitog bilja

ROK TRAJANJA

Do roka označenog na pakovanju

Standardi

FemiSan B je proizvod bez glutena, izrađen u skladu sa Dobrom proizvođačkom praksom, uz poštovanje zahteva ISO9001:2015 standarda i HACCP sistema kontrole kvaliteta.

REGISTROVANO

FemiSan B je upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije na strani 856 ,pod brojem 8554 od 01.03.2016. godine. Stručno mišljenje i kategorizacija Farmaceutskog fakulteta u Beogradu je izdato pod brojem 2/2827-2 od 03.06.2015. godine. Institut za za javno zdravlje Kragujevac izdao je stručno mišljenje o zdravstvenoj ispravnosti broj D-85 od 19.02.2016. godine.

PROIZVODI

Herba Svet d.o.o, Beograd

INFORMACIJE

+381 11 23 900 86

ISKUSTVA

kontakt

Ukoliko imate predloge, sugestije ili želite da postavite neko pitanje o našim proizvodima, obratite nam se.
Info linija za sve stručne konsultacije:

+381 11 239 00 86

svakog radnog dana od 11 do 12 h.
Možete nam se obratiti i putem mejla: herbasvet@yahoo.com

SERTIFIKATI