FEMISAN A

Një zgjidhje natyrore për problemet menstruale

Femisan A është një formulë natyrore e dizejnuar për gratë. Bimët mjekësore të zgjedhura në mënyrë natyrore e rregullojnë ciklin menstrual dhe mosbalancimin e hormoneve. Mund të përdoret në parandalimin e cistave dhe inflamimit të traktit urogjenital. Ka një veprim pozitiv në pjellorinë dhe ruajtjen e shëndetit të grave në periudhën nga adoleshenca deri në menopauzë.

Femisan A është një formulë natyrore e dizejnuar për gratë. Bimët mjekësore të zgjedhura në mënyrë natyrore e rregullojnë ciklin menstrual dhe mosbalancimin e hormoneve. Mund të përdoret në parandalimin e cistave dhe inflamimit të traktit urogjenital. Ka një veprim pozitiv në pjellorinë dhe ruajtjen e shëndetit të grave në periudhën nga adoleshenca deri në menopauzë.

Gratë gjatë periudhës riprodhuese shpesh atakohen më disa nga vështirësitë e mëposhtme:

  • Cistat në vezoret
  • Miomet e mitrës
  • Çrregullimet e ciklit menstrual
  • Dhimbjet menstruale
  • Endometrioza
  • PCOS - sindromi i vezoreve policistike
  • Ndryshimet fibrocistike të gjirit
  • Infertiliteti femëror – steriliteti
  • Plagët në qafën e mitrës
  • PMS

Të dashura zonja, ne e dimë se në botën moderne jeta jonë është e mbushur me zhurmë, obligime dhe stres. Për këtë shkak është e rëndësishme të shkojmë në vizita të rregullta gjinekologjike çdo 6 muaj, por gjithashtu të merremi me parandalimin përmes bimëve mjekësore.

Përmbajtja

Alchemillae folium, Millefolii herba, Petroselini fructus, Calendulae flos, Geranii robertiani herba, Polygoni herba.

Ndikimi

FemiSan A është një produkt dietetik të bazuar në bimë mjekësore të zgjedhura me shumë kujdes, pa substanca artificiale, ngjyra dhe hormona te shtuara. Përdoret si shtojca dietetike të bazuar në një përzierje të përbërësve bimorë, e cila kontribuon në gjendje fiziologjike normale tek grate në periudhë nga adoleshenca deri në menopauzë.

Përdorimi

Një porcion (30 pika/0,75g) shpërndani në një gotë me ujë dhe pini dy deri katër herë në ditë para ngrënies. Rekomandohet përdorimi i pikave në periudhë prej 2-8 muajsh (nëse është e nevojshme edhe më gjatë), me një ndërprerje dy javore pas çdo 2 muajve të përdorimit.
Tek dismenorea (periudha menstruale e dhimbshme) pikat i pini 3-5 ditë para ciklit dhe gjatë ciklit, 3 herë për ditë 20 pika.
Pikat mund të përdoren edhe për qëllime parandaluese, 1-2 herë për ditë nga 20 pika.

Efektet e padëshiruara

Nuk janë të njohura.

Mënyra e ruajtjes

Produktin mbajeni në temperaturë dhome, në një vend të errët, në pakëtim origjinal.

Paketimi

30 ml solucioni ujor-etanol të bimëve mjekësore

Data e skadencës

Deri në datën e specifikuar në paketën

Standardet

FemiSan A është një produkt pa gluten, të prodhuar në përputhje më Praktikën e Mirë të Fabrikimit, në përputhje me kërkesat e standardeve ISO9001:2015 dhe HACCP sistemit të kontrollimit të cilësisë.

Të regjistruar

FemiSan A është regjistruar në bazën e të dhënave të Ministrisë së Shëndetësisë së Republikës së Sërbisë në faqen 480, nën numrin 4800 më 10. shkurt 2014. Mendimi i ekspertëve dhe kategorizimi i Fakultetit të Farmacisë në Beograd është lëshuar nën numrin 1/78-12 më 5. prill 2012 dhe nën numrin 2/1318-2 më 7. shkurt 2014. Instituti i Higjenës të Akademisë Mjekësore Ushtarake e ka lëshuar mendimin e ekspertëve për vlefshmërinë shëndetësore nën numrin 029-1/14 më 31. janar 2014.

Prodhon

Herba Svet d.o.o, Beograd

Informatat

+383 49 69 23 00

+383 49 69 22 20

Përvojat

Kontakti

Nëse i keni propozimet, sugjërimet ose dëshironi të bëni një pyetje për produktet tona, na kontaktoni.
Linja informative për të gjitha konsultimet me ekspertët:

+383 49 69 23 00

+383 49 69 22 20

Mundeni të na kontaktoni edhe përmes e-mailit: herbasvet@yahoo.com

Certifikatat