FEMISAN B

za vašu sigurnost u menopauzi

Femisan B je prirodna formulacija namenjena otklanjanju tegoba u menopauzi. Odabrano lekovito bilje čini ovaj proizvod jedinstvenim, jer pored uklanjanja neugodnih problema menopauze, Femisan B preventivno deluje protiv bolesti koje se često javljaju u menopauzi kao što su arterioskleroza, osteoporoza, visok krvni pritisak i šećerna bolest.

Prednost Femisana B je što su to potpuno prirodne kapi bez ikakvih kontraindikacija. One uravnotežuju funkcije u organizmu. Ne sadrže apsolutno nikakve hormone, niti konzervanse. Uz pravilnu upotrebu, mogu se neograničeno dugo koristiti.

Najčešći simptomi koji se javljaju u periodu menopauze:

  • preosetljivost nervnog sistema
  • nervoza
  • lupanje srca
  • nesanica
  • pojačano znojenje
  • razdražljivost
  • nagli osećaji toplote

SASTAV

Viscum album, Mellisae folium, Achillea millefolium herba, Calendulae flos, Valeriana officinalis radix.

DEJSTVO

FEMISAN B je dijetetski proizvod na bazi pažljivo odabranog lekovitog bilja, bez dodatih veštačkih materija, boja i hormona. Koristi se kao dopuna ishrani na bazi mešavine biljnih sastojaka koja doprinosi očuvanju normalnog fiziološkog stanja žena u periodu menopauze.
Klimaks ili menopauza, normalna fiziološka pojava u životu svake žene, nosi sa sobom niz propratnih pojava koje su uglavnom neugodne. Ovi problemi mogu trajati kratko, par meseci, ali ponekad mogu trajati čak i nekoliko godina. To je i doba u kojem je znatno veća učestalost šećerne bolesti, visokog krvnog pritiska, bolesti srca i krvnih sudova (arterioskleroza) i proređenja kostiju (osteoporoza). Smanjuje se preosetljivost nervnog sistema, nervoza, lupanje srca, nesanica, pojačano znojenje, razdražljivost i nagli osećaji toplote.

UPOTREBA

Piti tri puta dnevno pre jela po 20-30 FEMISAN B kapi u 2dl vode. Preporučuje se zavisno od stepena izrženosti tegoba menopauze kontinuirano korišćenje FEMISAN B u trajanju od 4-6 nedelja. Nakon dvonedeljne pauze terapiju ponoviti.

NEŽELJENA DEJSTVA

Nisu poznata.

NAČIN ČUVANJA

Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svetlosti u orginalnom pakovanju.

PAKOVANJE

30 ml vodeno-etanolskog rastvora lekovitog bilja

ROK TRAJANJA

Do roka označenog na pakovanju

REGISTROVANO

Femisan B je upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije na strani 856 pod brojem 8554 od 01.03.2016. godine. Stručno mišljenje i kategorizacija Farmaceutskog fakulteta u Beogradu je izdato pod brojem 2/2827-2 od 03.06.2015. godine. Institut za za javno zdravlje Kragujevac izdao je stručno mišljenje o zdravstvenoj ispravnosti broj D-85 od 19.02.2016. godine.

PROIZVODI

HERBA SVET D.O.O. Beograd

INFORMACIJE

+381 11 23 900 86

ISKUSTVA

kontakt

Ukoliko imate predloge, sugestije ili želite da postavite neko pitanje o našim proizvodima, obratite nam se.
Info linija za sve stručne konsultacije:

+381 11 239 00 86

svakog radnog dana od 11 do 12 h.
Možete nam se obratiti i putem mejla: herbasvet@yahoo.com

SERTIFIKATI